Jakim momentem dokręcić nakrętkę piasty przedniej?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ADAM64
    Classic
    • 2006
    • 10

Zamieszczone przez sontario
    A ja z Centry jestem zadowolony. Oczywiście mówimy o modelu Futura, bo zwykłych nigdy nie kupowałem. Kiedyś miałem taki we Fabii - sprawował się bez najmniejszego zarzutu. Teraz kupiłem do Octavii. Fabryczny Akuma miał 61 Ah i przy mrozach poniżej -20 st ledwo kręcił. Jak samochód nie zapalił za max 2-gim kręceniem to na 3-cie nie było już prądu. Dlatego założyłem Centrę Futurę 77 Ah i pali od pierwszego razu, bo prąd rozruchu ma potężny i rozrusznik lepiej kręci silnikiem. Uważam, że fabryczne akumulatory są zdecydowanie za słabe. Oczywiście dają radę, ale przy sporych mrozach już wymiękają.
    sontario mam prośbę. Poniewaz u mnie jest założony ten jakiś cud 50Ah a na dodatek klema ta bliżej przodu auta jest poprowadzona na zewnątrz osłony plastikowej akumulatora, a pokrywa była wciśnięta delikatnie rzecz biorąc siłowo, mógłbyś mi zrobić zdjęcie jak u ciebie idzie ta klema żebym mógł prawidłowo akumulator podłączyć?
  • handzol
    Ambiente
    • 2006
    • 212

Niedługo będę wymieniał łożysko w przednim kole w meganie 1.4 96r,i nie mogę nigdzie znaleźć z jakim momentem dokręcić nakrętkę.Może ktoś wie lub ma kumpla w servisie reno aby podpytać .Będę wdzięczny za pomoc.

Komentarz

Pracuję...